Köszöntünk a megújult selenagomez.hu weblapon, mely Magyarország legnagyobb rajongói oldala a mexikói származású, amerikai énekes-, és színésznőről. Az oldalon minden nap többszörös frissítést találsz, nem beszélve a Selena, multimédia, interjú és galéria oldalakról. Ha Selenátor vagy, akkor mindenképp nézz fel nap, mint nap az oldalra, nehogy le maradj valamiről Miss Gomez-zel kapcsolatban! Várunk szeretettel: Eve és Laura.
szerda, július 11th, 2018
Published by Eve Leave a comment?

Az elmúlt napokban robbant a hír ugye, hogy Justin eljegyezte Hailey Baldwin modellt. Azóta a szennylapok (bocsi, de én így tudom ezeket csak megnevezni), folyton arról cikkeznek, hogy Selena-t hogyan is érinti a dolog. A yachtos képek után bátran állíthatjuk, hogy nem foglalkozik ezzel, sőt, elvileg örül is annak, hogy Bieber ilyen boldog. Nem értem meddig fognak ezen a Justin-Selena dolgon még csámcsogni, de szerintem az énekesnőnek is kezd elege lenni ebből.

A pihentető yachtozás után kedvencünk frissen és üdén jelent meg a paparazzik szeme előtt. A tegnapi napon ugyanis Theresa Marie  társaságában látták, amint elhagyta a new yorki szállodáját. Mindenkit meglepett azzal, hogy hosszú tincsekkel láthatták, erre nagyon sok rajongója már régóta várt. Természetesen a riporterek a fent említett témával zaklatták, amire nem válaszolt, csak mosolygott. Egy fekete Storets felsőt viselt, amire a “Csak az erős éli túl” felirat volt hímezve, illetve egy Brandy Melville USA sportnadrágot húzott. Egy Channel napszemüveggel dobta fel kinézetét.

image7~114.jpg image2~145.jpg image4~134.jpg image1~160.jpg

Később már a város utcáján látták őt, itt a napszemüveget levette, és kiderült, hogy nem viselt sminket. Egy ideje nem láttuk őt mindenféle maszkara nélkül, így ez most ritkaságnak számít. Itt már kevésbé volt lelkes, amikor meglátta,hogy fotózzák.

image1~158.jpg image2~144.jpg image7~113.jpg image6~119.jpg

Vélemény, hozzászólás?