Az egyetlen magyar forrásod Selena Marie Gomez-ről
Belépés
Üdvözlünk a
SELENAGOMEZ.HU-n!
Köszöntünk a megújult selenagomez.hu weblapon, mely Magyarország egyetlen rajongói oldala a mexikói származású, amerikai énekes-, és színésznőről. Az oldalon mindennap többszörös frissítést találsz, nembeszélve a Selena, multimédia, interjú és galéria oldalakról. Ha Selenátor vagy, akkor mindenképp nézz fel mindennap az oldalra, nehogy le maradj valamiről Miss Gomez-zel kapcsolatban! Várunk szeretettel: Laura, Eve és Szandi*.
péntek, március 30th, 2018
Published by Laura Leave a comment?

Selena a tegnapi napsütéses napot egy pilátesz órával fűszerezte meg, persze a lesifotósok megörökítették az érkezés és távozás pillanatát. Kedvencünk szokás szerint egy Puma legginst viselt, feketében. Kedvencem a szőrmés papucs, amit még Rihanna indított el még természetesen a Puma cég keretein belül, mai napig nagy kedvencem, azóta pedig sok hasonló darab született belőle, Selena is egy ilyen darabot visel, csak feketében. Az érkezésnél napszemüveg is volt rajta, ezáltal próbálta magát “takarni”.

   

A távozásnál már leizzadt hajjal, pulóver és napszemüveg nélkül igyekezett a kocsi felé. Egyes források szerint egyébként Justin Bieberrel volt az edzésen, csak próbálják nem nyilvánosság előtt élni kapcsolatukat, így külön távoztak.

   

Vélemény, hozzászólás?