Az egyetlen magyar forrásod Selena Marie Gomez-ről
Belépés
Üdvözlünk a
SELENAGOMEZ.HU-n!
Köszöntünk a megújult selenagomez.hu weblapon, mely Magyarország egyetlen rajongói oldala a mexikói származású, amerikai énekes-, és színésznőről. Az oldalon mindennap többszörös frissítést találsz, nembeszélve a Selena, multimédia, interjú és galéria oldalakról. Ha Selenátor vagy, akkor mindenképp nézz fel mindennap az oldalra, nehogy le maradj valamiről Miss Gomez-zel kapcsolatban! Várunk szeretettel: Laura, Eve és Szandi*.
szerda, március 28th, 2018
Published by Eve Leave a comment?

Szerencsénkre a kedvencünk az utóbbi időben eléggé aktív lett. A barátaival ellátogatott a Moonlight Rollerway-be, Glendale-ben. Egy kicsit kikapcsolódott, ami rá is fér. Nem először jelent meg itt, korábban is járt már ott, de akkor a fotósoknak nem sikerült elcsípniük, csak pár rajongónak. Most azonban az érkezésekor résen voltak, pár fotót találtok a galériánkban róla. Egy rövidnadrágot viselt, farmerkabát lógott a vállán, ezt egy sárga felsővel egészítette ki, amin a “Never Underestimate The Power Of A Woman” felirat (azaz “Soha ne becsüld alá egy nő erejét”) áll. Kezében egy ásványvizes palackot tartott. 

002~1379.jpg 005~1034.jpg 006~979.jpg 010~813.jpg

Bent sikerült pár fotót készíteni róla, amiken jól látható, hogy remekül érzi magát, és élvezi a kikapcsolódást. Úgy tűnik, hogy nagyon a szívéhez nőtt a görkorcsolya. Bent több videó is készült (LINK & LINK & LINK & LINK & LINK)

MoonlightRollerwayLA5.JPG MoonlightRollerwayLA3.JPG MoonlightRollerwayLA2.JPG MoonlightRollerwayLA1.JPG

Távozáskor derült ki, hogy Anna Collins (Selena ‘korábbi’ legjobb barátnőjének, Petrának a tesója) is vele volt. Mindketten mosolyogva hagyták el a Moonlight Rollerway épületét. 

016~624.jpg 007~929.jpg 009~852.jpg 004~1105.jpg

Vélemény, hozzászólás?