Köszöntünk a megújult selenagomez.hu weblapon, mely Magyarország legnagyobb rajongói oldala a mexikói származású, amerikai énekes-, és színésznőről. Az oldalon minden nap többszörös frissítést találsz, nem beszélve a Selena, multimédia, interjú és galéria oldalakról. Ha Selenátor vagy, akkor mindenképp nézz fel nap, mint nap az oldalra, nehogy le maradj valamiről Miss Gomez-zel kapcsolatban! Várunk szeretettel: Eve és Laura.
Dal
hétfő, március 19th, 2018
Published by Laura Leave a comment?

Az ausztrál származású rapper, Iggy Azalea nemrég a Watch What Happens Live with Andy Cohen című műsorban vett részt, ahol a műsorvezető egy állítást olvasott fel neki, mely így szól: “Igaz, hogy Selena Gomezzel felvettetek egy közös dalt, melynek a címe ‘Girl Crush’. Hiszel benne, hogy valaha is megfog jelenni?” Iggy válasza pedig ez volt:

“Igen, ez igaz. Felvettünk egy dalt, aminek az a címe, hogy ‘Girl Crush’, még évekkel ezelőtt, 2015-ben. Szóval nem, nem fog megjelenni, bátran állíthatom, hogy ha így lenne, akkor már kint lenne.”

Még 2017 decemberében előkerült egy kis részlet belőle, valószínűleg a ‘Revival’ albumra készült. IDE kattintva meghallgathatjátok!

Vélemény, hozzászólás?