Köszöntünk a megújult selenagomez.hu weblapon, mely Magyarország legnagyobb rajongói oldala a mexikói származású, amerikai énekes-, és színésznőről. Az oldalon minden nap többszörös frissítést találsz, nem beszélve a Selena, multimédia, interjú és galéria oldalakról. Ha Selenátor vagy, akkor mindenképp nézz fel nap, mint nap az oldalra, nehogy le maradj valamiről Miss Gomez-zel kapcsolatban! Várunk szeretettel: Eve és Laura.
csütörtök, január 18th, 2018
Published by Laura Leave a comment?

Timothée Chalamet és Rebecca Hall felajánlották, hogy eladományozzák a Woody Allen által rendezett film, ‘Esős nap New York-ban’ által kapott fizetésüket a ‘Time’s Up’-nak és különféle jótékonysági szervezeteknek, akik a szexuális zaklatás ellen tüntetnek. Az emberek pedig kritizálni kezdték Selena Gomez-t, aki nem követte ezt a példát.
 
A 25 éves Gomez egyik közeli forrása elmondta, hogy Selena jelentős adományt adott a ‘Time’s Up’-nak, de névtelenül, amely messze meghaladja a film által kapott fizetését, ugyanis 1,3 millió dollárt “ajándékozott el”. Selena már január elsején kitette Instagram oldalára a ‘Time’s Up’ kampányát, sőt be is követte, az adományozásra pedig két hetet várt.
 
Mit gondoltok Selena adományozásáról?

Vélemény, hozzászólás?