Selena a minap érdekes lépésre szánta el magát, melyet a rajongói azonnal kiszúrtak. A követéseit Instagram-on mindösszesen 37-re csökkentette, holott előtte ez a szám 300 felett járt. Olyanoknál vonta vissza a követést, mint Demi Lovato (állítások szerint újra bekövette őt a törlés előtt), Camila Cabello vagy épp a 13 okom volt sztárjainál. A híres márkáktól eltekintve azonban észrevehettük, hogy Amy Schumer, Francia Raisa és maga Taylor Swift neve megmaradt.

A tisztogatásnak egyelőre nem tudni mi volt az oka, sokan feltételezik, hogy az édesanyjával történt karácsony előtti balhé lehet az egyik kiváltó indoka. Ismeretes, hogy Mandy nem támogatja lánya és Justin Bieber újra fellángoló szerelmét, és ennek nem félt hangot is adni.  A kettejük közötti elmérgesedett állapot addig fajult, amíg anyja össze nem omlott, és kórházba kellett szállítani. Az incidens után kikövették egymást az Instagram-on.

Az ünnepek viszont javítottak kissé a dolgokon, ugyanis Selena legutóbbi képe éppen a régi családi lak lépcsőin készült, profilképnek pedig egy fiatalkori képet állított be anyukájáról. Remélhetőleg hamarosan helyreáll anya és lánya közti kapcsolat.

Vélemény, hozzászólás?